Hliva na maďarský spôsob

redakcia - fotkaredakcia, 23. júla 2009

Suroviny

500 g
100 g
1 PL
200 ml
500 g




Postup

  1. 1

    Zemiaky v šupke uvaríme nie úplne domäkka. Olúpeme ich a vychladnuté nakrájame na plátky.

  2. 2

    Umytú hlivu nakrájame na väčšie kúsky a posolíme. Slaninu nakrájame na kocky a cibuľu na plátky.

  3. 3

    Pekáč vymastíme olejom. Na dno naukladáme plátky zemiakov, na to hlivu so slaninou a koreninami. Takto navrstvíme všetky suroviny a končíme zemiakmi.

  4. 4

    Červenú papriku vmiešame do smotany, zalejeme ňou navrstvené zložky a v rúre upečieme.

Diskusia k receptu

Vymazať
ajan
Dalšia delikatesa z hlivy.Apropo dnes si hu môže dopestovať každý doma
v pivnici.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia