Hermelín plnený orechami

diabambulka - fotkadiabambulka, 30. októbra 2011

Super k vínku, alebo ako chuťovečka na oslavy...

5-10 minút
príprava

Suroviny

120 g
1-2 strúčiky
2 ks, trojuhloníkový
2 PL
na ozdobu:




Postup

  1. 1

    Hermelín si pozdĺž prekrojíme a každú stranu opatrne malou lyžičkou vydlabeme. Vydlabanú vnútornú časť syra dáme do misky, pridáme prelisovaný cesnak a syrokrém. Ponorným mixérom spolu vymiešame na jemnú syrovo-cesnakovú pomazánku. Pridáme celé vlašské orechy. Touto zmesou naplníme spodnú časť hermelína a priložíme vrchnou časťou vydlabaného hermelína. Zabalíme do alobalu a na noc odložíme do chladničky ( aby nám orechy zmekli a dalo sa to krájať ). Na druhý deň nakrájame, ozdobíme hroznom a podávame :-)))

    Hermelín plnený orechami - obrázok 1
  2. 2

    Dobrú chuť ...

Diskusia k receptu

nerina
Wau, toto musí byť fakt úžasné :-)))
zuzana67
túto dobrôtku robievam, je to výborné, určite vyskúšajte

hannah22
...orechy,syr a hrozno je skvelá kombinácia k dobrému vínku a posedeniu s priateľmi.... :))
army62
Wuaaw jednoduchy recept ale zasluzis zan rad zlatej varesky. to musi byt ale mnamka...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia