Foto: diabambulka
Super k vínku, alebo ako chuťovečka na oslavy...
5-10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Hermelín si pozdĺž prekrojíme a každú stranu opatrne malou lyžičkou vydlabeme. Vydlabanú vnútornú časť syra dáme do misky, pridáme prelisovaný cesnak a syrokrém. Ponorným mixérom spolu vymiešame na jemnú syrovo-cesnakovú pomazánku. Pridáme celé vlašské orechy. Touto zmesou naplníme spodnú časť hermelína a priložíme vrchnou časťou vydlabaného hermelína. Zabalíme do alobalu a na noc odložíme do chladničky ( aby nám orechy zmekli a dalo sa to krájať ). Na druhý deň nakrájame, ozdobíme hroznom a podávame :-)))
-
2
Dobrú chuť ...
varecha.pravda.sk/recepty/syrova-torta-excelent/4841-rece...