Foto: kecemis
Hash browns su vlastne nastruhane a osmazene zemiaky. @2010 ich uz popisal na vareche podrobnejsie. Toto je lahsia verzia klasickycn zemiakovych hash brown. Zobraziť celý popisHash browns su vlastne nastruhane a osmazene zemiaky. @2010 ich uz popisal na vareche podrobnejsie. Toto je lahsia verzia klasickycn zemiakovych hash brown. Je vhodna pre dietetikov, diabetikov az po veganov. Ale da sa pouzit aj ako priloha k masu. Recept je z casopisu Candida diet.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravil som si zeleninu, aby som nieco nezbudol. Ja mam rad cesnak, takze to mnozstvo na obrazku zrejme nebude korespondovat s rozpisom.
-
2
Kvaku som ocistil a postruhal na na slzickovom struhadle, tak isto petrzlen a cuketu. Cuketu si bud osupete alebo nie. Ja som nesupal. Cibulu som pokrajal na drobno.
-
3
Na rozohriaty olej som dal cibulu, pretlaceny cesnak a bylinky. Ja som pouzil cerstvy kopor a coriander.
-
4
Potom som ridal kvaku, cuketu a petrzlen. Zalial som to vyvarom a premiesal. stiahol som teplotu na polovicu ked mi vyvar zovrel, asi 1 minuta a nehal som prikryte sa varit asi 15 minut.
-
5
Po 15 minutach, ked to chytalo tu spravnu farbu som to zamiesal, aby sa upecene dostali navrch a neopecene dole. Nehal som to varit dalsich 15 minut. Obcas som to premiesal aby vsetko malo peknu farbu. Poslednych 5 minut som uz nezakryval, aby sa vyvar a uvolnena voda vyparila.
-
6
My sme to mali s rybacou fasirkou a cuketovo baklazanovym pestom.
-
7
Kedze mi este ostalo, dal som si na ranajky s volskym okom.
zohnať kvaku - idem na to :-)
nádherné foto a prudko jedlé.
*****
A celkom úspešne. Odporúčam aj iným záhradkárom, chutí trochu ako kaleráb, ale čo je dôležité, nevyráža do kvetu, a dá sa z hriadky vytrhávať dlhšiu dobu, ja ju trhám už asi dva mesiace. Ani zatiaľ nedrevnatie, tak ako reďkovka alebo kaleráb.
www.mojazahrada.org/plants/2952-Tekvica-mu%C5%A1k%C3%A1tov%...