Hash browns z kvaky (fotorecept)

Autor receptu: kecemis

Hash browns su vlastne nastruhane a osmazene zemiaky. @2010 ich uz popisal na vareche podrobnejsie. Toto je lahsia verzia klasickycn zemiakovych hash brown. Je vhodna pre dietetikov, diabetikov az po veganov. Ale da sa pouzit aj ako priloha k masu. Recept je z casopisu Candida diet.

4-6
porcie
45 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravil som si zeleninu, aby som nieco nezbudol. Ja mam rad cesnak, takze to mnozstvo na obrazku zrejme nebude korespondovat s rozpisom.
  2. Kvaku som ocistil a postruhal na na slzickovom struhadle, tak isto petrzlen a cuketu. Cuketu si bud osupete alebo nie. Ja som nesupal. Cibulu som pokrajal na drobno.
  3. Na rozohriaty olej som dal cibulu, pretlaceny cesnak a bylinky. Ja som pouzil cerstvy kopor a coriander.
  4. Potom som ridal kvaku, cuketu a petrzlen. Zalial som to vyvarom a premiesal. stiahol som teplotu na polovicu ked mi vyvar zovrel, asi 1 minuta a nehal som prikryte sa varit asi 15 minut.
  5. Po 15 minutach, ked to chytalo tu spravnu farbu som to zamiesal, aby sa upecene dostali navrch a neopecene dole. Nehal som to varit dalsich 15 minut. Obcas som to premiesal aby vsetko malo peknu farbu. Poslednych 5 minut som uz nezakryval, aby sa vyvar a uvolnena voda vyparila.
  6. My sme to mali s rybacou fasirkou a cuketovo baklazanovym pestom.
  7. Kedze mi este ostalo, dal som si na ranajky s volskym okom.