Kedze som "zatial" v Skotsku nenasla v ziadnom obchode bryndzu, tak som trochu improvizovala a myslim, ze vysledok bol skvely. Milujeme tieto halusky, obavam Zobraziť celý popisKedze som "zatial" v Skotsku nenasla v ziadnom obchode bryndzu, tak som trochu improvizovala a myslim, ze vysledok bol skvely. Milujeme tieto halusky, obavam sa vsak, ze ked moje dcery ochutnaju na Slovensku originalne bryndzove, ci im budu vobec chutit.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky ocistime, umyjeme, nastruhame. Pridame vajce, sol, hrubu muku, hladku muku, spracujeme cesto. Do vriacej vody nahadzeme halusky, uvarene precedime. Este do horucich halusiek vmiesame poriadne hustu, trochu osolenu kyslu smotanu. Podavame hned, posypane oprazenou slaninkou.
bazulienka, skusim to aj s tym syrom, a tym ste mi dievcata pripomenuli, ze som robievala povedzme cestoviny so styrmi druhmi syra, alebo so spenatom, ale nikdy som to neskusila s haluskami
dakujem
S ostiepkom by sa mi to pacilo, musim skusit online obchod, co mi poradila marianne69