Guľôčky z Hongkongu
Burc Tuncel
šéfkuchár hotela Sheraton v Bratislave, člen World Master Chefs, 5. marca 2012
šéfkuchár hotela Sheraton v Bratislave, člen World Master Chefs, 5. marca 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zmiešajte 1/4 šálky bielej múky s práškom do pečiva, soľou a korením. Pridajte vajcia a mlieko. Dobre spolu zmiešajte.
- 2
Kuracie kúsky ponorte do štvrť šálky múky, potom do pripravenej zmesi. Opražte ich na rozpálenom oleji.
- 3
Kuracie kúsky pražte, kým nezhnednú zo všetkých strán. Hotové podávajte s čínskou zeleninou a sladko–ostrou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vyzera to super vidim ze tu najdem vela receptov ktore mozem odskusat.