« Naspäť na tento recept

Grilované rebierka verzia na vytlačenie



Autor receptu: palma

Postup receptu

Na prvú marinádu zmiešame koreniny a soľ s olejom. Marinádou dôkladne potrieme rebierka. Zabalíme ich do alobalu a dáme do chladu odležať aspoň na hodinku. Potom ich vyberieme a necháme zohriať na izbovú teplotu.

Medzitým si pripravíme druhú marinádu z piva, medu, sladkej mletej papriky a kečupu.

Rebierka zabalené v alobale dáme na gril a pomaly grilujeme z oboch strán. Keď sú už takmer hotové, odbalíme ich, potrieme druhou marinádou a dáme na gril dopiecť. Grilované rebierka podávame s opečeným chlebom, chrenom, horčicou, kyslými uhorkami alebo baraními rohmi.

Suroviny




4
porcie
90
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist