Foto: tatranka
Recept mi posunula priateľka.Som jej zaň vďačná,lebo ako sa vraví. Nemá chybu. Nemusím isť grilovať von,ale doma na grilovacej panvici si toto chutné jedlo Zobraziť celý popisRecept mi posunula priateľka.Som jej zaň vďačná,lebo ako sa vraví. Nemá chybu. Nemusím isť grilovať von,ale doma na grilovacej panvici si toto chutné jedlo môžem urobiť aj v zime.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Marinádu premiešame a krídla ponoríme deň do predu.Uložíme do chladu.
-
2
Po vybratí z chladu,kuracie krídla v marináde zalejem olejom a premiešam.Takto sú pripravené na opekanie.Táto pruhovaná panvička je na nezaplatenie.
-
3
Keď sa krídielka vypečú,príde na rad zeleninka,ktorú podávam ku grilovaným jedlám.Je rôzna,od mrkvy, papriky,paradajek,baklažánu.Proste opiecť chutne sa dá všetko.Tiež rada grilujem huby.
-
4
Ku grilovanému mäsku ako prílohu tiež podávam opekané zemiačiky.Tento krát sa piekli v MR,na crisp funkcii.
-
5
Hotové krídielka.
-
6
Hotová opečená zeleninka.
-
7
Ku hotovému jedlu,šalát z nastrúhanej mrkvi,kapusty a cibule,zaliatý sladkokyslým nálevom.
-
8
Prestreté!
Diskusia k receptu