Tak znova po dlhšej dobe prikladám jeden receptík. Tento krát so cteným dovoleným môjho cteného chlapa :). Jediné čo preváži skvelú chuť tohto jedla, Zobraziť celý popisTak znova po dlhšej dobe prikladám jeden receptík. Tento krát so cteným dovoleným môjho cteného chlapa :). Jediné čo preváži skvelú chuť tohto jedla, je leho jednoduchá a rýchla príprava. Tak hor sa do varenia! :)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šampiňóny a papriku nakrájame na plátky, rajčinu na tenké mesiačiky. Syr nakrájame na pásiky. Chlebík si natrieme maslom.
- 2
Na pripravený chlieb postupne kladieme šampiňóny, rajčinu a papriku. Ochutíme soľou a oregánom. "Pocvákame"/pokvapkáme kečupom podľa chuti. Na záver kladieme pokrájaný syr. Dáme chlebíky pod gril (ja používam mikrovlnku) asi na 6 - 6,5 minúty. Keď syr zhnedne, dobrotka je hotová.
- 3
Počet surovín na chlebíky je rôzny, závisí to od chuti aj množstva jedákov :). Čas grilovania sa môže u vášho grilu líšiť. Treba dávať pozor, aby sa syr nespálil. Dúfam, že chlebíky budú chutiť. Pekný deň. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu