Grilované baklažány

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009
Grilované baklažány
Foto: michsamant

Za krásnu fotku ďakujeme @michsamant :-)

Suroviny

2 ks
5 PL
5 strúčikov
2 PL




Postup

  1. 1

    Baklažány ošúpeme, pokrájame pozdĺžne na hrubšie plátky a posolíme. Necháme chvíľu „vypotiť“ na sitku, potom ich opláchneme studenou vodou, aby sa odstránila horkastá príchuť.

  2. 2

    Olej, pretlačený cesnak, soľ a najemno posekanú petržlenovú vňať spolu dobre vymiešame a baklažány naložíme do pripravenej marinády asi na 30 minút.

  3. 3

    Baklažány vyberieme, necháme trošku odkvapkať a grilujeme z oboch strán.

Diskusia k receptu

Vymazať
vargav
Vyskúšam a vyjadrím sa .Baklažány dokonca pestujem,.Toho roku sa mi však nepodarili,je ich dosť ale malé.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia