Grilovaná zelenina

eraserhead - fotkaeraserhead, 22. júla 2013

Nato, že je grilovanie na Slovensku tak veľmi obľúbené, sa tu grilovacieho korenia používa pomenej.

1
porcia
25 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
2 ks
3 strúčik




Postup

  1. 1

    Zeleninu si nakrájame a dáme na chvíľu (aspoň 20 minút) marinovať do oleja s nasekaným tymiánom a cesnakom. Grilujeme postupne najskôr papriku, potom cukinu a na záver cibuľku jemne solíme až na grile. Na tanier poukladáme zeleninu a posypeme nasekaným čerstvým cesnakom.

Diskusia k receptu

tiginko
olej, cesnak, tymián sú aj mojou obľúbenou grilovacou trojkombináciou. Rada pridávam na grilovanie ešte cherry paradajky a malé hlavičky šampiňónov
afataga
tieto bylinky mam aj ja rada, dobry je aj slavia a rozmarin, cuketu grilujeme, vyborny je takto aj baklazan, vyskusaj ak ho mas rad
ywett
hmm, aj na tej druhej fotke to vyzerá úžasne
2010
A dakedy aj par kuskov masa k takej dobrej zelenine nezaskodi :-)






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia