4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky umyjeme kefkou a dáme variť do osolenej vody.Medzi tým si pripravíme zálievku z octu,oleja ,a prelisovaného cesnaku.Necháme odstáť.
- 2
Uvarené zemiaky necháme trochu vychladnúť.Aj so šupkou ich nakrájame na hrubšie kolieska,dáme do misy pridáme pokrájanú mladú cibuľku aj s časťou vňate,rozmrvenú fetu ,kôpor,trochu mletého korenia, octovú zálievku a jogurt.Zľahka spolu premiešame a dochutíme,jogurtu dáme toľko aby to nebolo moc suché.Necháme vychladnúť,aby chuť prešla do zemiakov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu