Foto: maminka1
Tak tento recept mám od môjho mm a myslím si že je jednoduchší ako ten čo poznám ja
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené zemiaky si pokrájame na kocky a dáme do osolenej vody variť do mäkka. Uvarené scedíme.
- 2
Cestoviny si uvaríme v osolenej vode s trochou oleja a uvarené potom necháme odkvapkať. Odkapkané pridáme k uvareným zemiakom.
- 3
Kým sa nám varia zemiaky a cestoviny tak si na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, oleja musí byť toľko aby cibuľa plávala...od toho závisí chuť granadiru...lebo keď je málo oleja tak je suchý ..ale zas neprehnať to stým olejom. Keď je cibuľa opražená tak ju odstavíme a pridáme červenú papriku a dobre premiešame. Potom ju pridáme k zemiakom a cestovine a dobre premiešame aby sa to všetko spojilo. Podľa chuti si to osolíme a okoreníme. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@maminka1 , ano, terba miešať, alebo v najhoršom si pomôž a prilej kvapku vody, nie veľa, aby z toho nebola kaša a daj na najmenší plameň. Už len tie zemiačky bez cestovín sú sami o sebe dobré.