Gnocchi s hubami a pestom

barborao - fotkabarborao, 22. apríla 2010
Gnocchi s hubami a pestom
Foto: barborao

Vyborny, chutny obedik pripraveny za pat minut.

2-4
porcie
2 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 PL
8 ks
6 PL
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nechame zovriet vodu, vlozime gnocchi nechame vriet na dve minuty nasledne hned zlejeme.

  2. 2

    V panvici nechame zohriat olivovy olej, hriby (mozu byt cerstve samiony, ci hriby vacsieho priemeru hlubikov, ja som pouzila velkohlubikove huby s priemerom 8 cm). Hribiky oprazime jednu minutku, pridame trosku vody minutu podusime, priadme pesto a cheddar premiesame. Gnocchi vlozime do omacky, premiesame. Podame na tanier, ozdobime bazalkou.

Diskusia k receptu

mirkajan
Dnes som ich robila na obed, boli mňam. Len som musela urobiť malú zmenu- keďže som zistila, že doma nemám tvrdý syr, pridala som do omáčky 1 kelímok čerstvého krémového syra a nemali chybu.
vevajda
Skusim dat aj creme fraiche pol na pol so struhanym syrom, musi byt mnam ! Ukladam ;)

Zaujímavé video z archívu TV Varecha