Foto: barborao
Vyborny, chutny obedik pripraveny za pat minut.
2-4
porcie
porcie
2 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nechame zovriet vodu, vlozime gnocchi nechame vriet na dve minuty nasledne hned zlejeme.
- 2
V panvici nechame zohriat olivovy olej, hriby (mozu byt cerstve samiony, ci hriby vacsieho priemeru hlubikov, ja som pouzila velkohlubikove huby s priemerom 8 cm). Hribiky oprazime jednu minutku, pridame trosku vody minutu podusime, priadme pesto a cheddar premiesame. Gnocchi vlozime do omacky, premiesame. Podame na tanier, ozdobime bazalkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu