Foto: mimulienkamima
Najlepšia varianta guľášu, aká mojej rodinke chutí... P.S::Ospravedlňujem sa za kvalitu foto - foťáčik sa pokazil, takže fotím mobilom :(
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
70 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Do hrnca nalejeme olej a pridáme cibuľu, ktorú popražíme do zlata. Pridáme paradajkový pretlak a taktiež chvíľku popražíme.
-
3
Pridáme mäsko, pokoreníme podľa seba a necháme pražiť...
-
4
Keď už mäsko nemá svoju šťavu, zalejeme ho vodou. Medzitým si nakrájame zemiaky a pridáme do guľášu.
-
5
Keď sú zemiačiky domäkka, spravíme si jednoduché cesto na halušky. Múka, celé vajce a voda - podľa seba množstvo.
-
6
Pridáme halušky do guľášu :)
-
7
Necháme asi 5 minút povrieť a môžeme podávať. Dobrú chuť.
ale spravim opat, a to coskoro. je to naozaj jednoduche, vydatne a chutne jedlo.
Napiste potom, ako Vam chutilo :)