Gazdovský guľáš :)

Autor receptu: mimulienkamima

Najlepšia varianta guľášu, aká mojej rodinke chutí... P.S::Ospravedlňujem sa za kvalitu foto - foťáčik sa pokazil, takže fotím mobilom :(

8
porcií
15 minút
príprava
70 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Do hrnca nalejeme olej a pridáme cibuľu, ktorú popražíme do zlata. Pridáme paradajkový pretlak a taktiež chvíľku popražíme.
  3. Pridáme mäsko, pokoreníme podľa seba a necháme pražiť...
  4. Keď už mäsko nemá svoju šťavu, zalejeme ho vodou. Medzitým si nakrájame zemiaky a pridáme do guľášu.
  5. Keď sú zemiačiky domäkka, spravíme si jednoduché cesto na halušky. Múka, celé vajce a voda - podľa seba množstvo.
  6. Pridáme halušky do guľášu :)
  7. Necháme asi 5 minút povrieť a môžeme podávať. Dobrú chuť.