Gazdovský guľáš :)
Autor receptu: mimulienkamima
Najlepšia varianta guľášu, aká mojej rodinke chutí...
P.S::Ospravedlňujem sa za kvalitu foto - foťáčik sa pokazil, takže fotím mobilom :(
8 porcií |
15 minút príprava |
70 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si suroviny.
- Do hrnca nalejeme olej a pridáme cibuľu, ktorú popražíme do zlata. Pridáme paradajkový pretlak a taktiež chvíľku popražíme.
- Pridáme mäsko, pokoreníme podľa seba a necháme pražiť...
- Keď už mäsko nemá svoju šťavu, zalejeme ho vodou. Medzitým si nakrájame zemiaky a pridáme do guľášu.
- Keď sú zemiačiky domäkka, spravíme si jednoduché cesto na halušky. Múka, celé vajce a voda - podľa seba množstvo.
- Pridáme halušky do guľášu :)
- Necháme asi 5 minút povrieť a môžeme podávať.
Dobrú chuť.