Gazdovské cestoviny

redakcia - fotkaredakcia, 9. októbra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
200 g
2 ks
400 g
200 g
2 PL
2 PL
1 KL




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme a scedíme. Na oleji speníme cibuľu a pridáme kyslú kapustu. Okoreníme a podusíme, kým sa nevyparí voda a ešte trošku opražíme.

  2. 2

    Zemiaky uvaríme pokrájané na maličké kocky a scedíme. Slaninu pokrájame a opražíme spolu s cibuľou do ružova, pridáme maslo, červenú papriku a ihneď odstavíme zo sporáka.

  3. 3

    Nakoniec cestoviny, zemiaky, kapustu a slaninu zmiešame.

Diskusia k receptu

Vymazať
majuska81
mnami papi.skvele,aj ked cakam co povie na to polovicka.no vzhladom k tomu,ze je tam pomerne dost slaninky,snad pochváli :o)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia