Kúsok mäsa, slaniny, kopu zemiakov, jeden plech a pochúťka je na svete.
10 minút
príprava
príprava
60 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Plátky mäsa naklepeme, osolíme a do stredu spravíme dva zárezy
                                                     - 
                                                    2
                                                    
do zárezov vsunieme slaninku
                                                     - 
                                                    3
                                                    
potrieme pretlačeným cesnakom, poukladáme do nádoby na seba, prikryjeme a necháme marinovať
                                                     - 
                                                    4
                                                    
zatiaľ si očistíme zemiaky, nakrájame na štvrtinky, posypeme korením na pečené zemiaky, polejeme olejom a rukami premiešame
                                                     - 
                                                    5
                                                    
na zemiaky poukladáme mäso, prikryjeme alobalom a dáme piecť
                                                     - 
                                                    6
                                                    
po 40minútach pečenia premiešame, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a dopečieme bez alobalu
                                                     - 
                                                    7
                                                    
podávame s kyslou kapustou alebo uhorkou
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


@abdul , korenie na zemiaky obsahuje aj rascu drvenu, ale moze sa pridat aj cela rasca
pridávať, je to rýchle, chutné a nedá to veľa práce .