Foto: lenkac
Tento rok sme tlačili kapustu a toto je prvý recept z tohtoročnej :) je to rýchle, na jednom pekáči a nie je z toho Zobraziť celý popisTento rok sme tlačili kapustu a toto je prvý recept z tohtoročnej :) je to rýchle, na jednom pekáči a nie je z toho veľa špinavého riadu. Hotové jedlo na tanieri sa nestihlo odfotiť, tak aspoň fotka z pekáča :)
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny. Všetky množstvá jednotlivých surovín som dávala od oka, resp. čo dom dal a v akom množstve. Ja som nemala jelítko, tak som ho nahradila kuracím s kosťou, ale prevažne dávam jelítko, klobáska, slanina, zemiaky...
- 2
Na spodok pekáča poukladáme kyslú kapustu, na kapustu uložíme všetky ostatné suroviny, ktoré máme k dispozície, resp. podľa chute stravníkov.
- 3
Na záver som na vrstvy mäsa poukladala ešte cibuľu a poslednú vrstvu kapusty a pokvapkala ešte olejom, aby sa to nepripieklo.
- 4
Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu