Gazdovská pochúťka na kapuste

lenkac - fotkalenkac, 21. decembra 2012
Gazdovská pochúťka na kapuste
Foto: lenkac

Tento rok sme tlačili kapustu a toto je prvý recept z tohtoročnej :) je to rýchle, na jednom pekáči a nie je z toho veľa špinavého riadu. Hotové jedlo na tanieri sa nestihlo odfotiť, tak aspoň fotka z pekáča :)

4-5
porcie
10 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Suroviny

2 poháre
2 ks
1-2 ks
podľa potreby
podľa potreby
podľa potreby
1-2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny. Všetky množstvá jednotlivých surovín som dávala od oka, resp. čo dom dal a v akom množstve. Ja som nemala jelítko, tak som ho nahradila kuracím s kosťou, ale prevažne dávam jelítko, klobáska, slanina, zemiaky...

  2. 2

    Na spodok pekáča poukladáme kyslú kapustu, na kapustu uložíme všetky ostatné suroviny, ktoré máme k dispozície, resp. podľa chute stravníkov.

    Gazdovská pochúťka na kapuste  - obrázok 2
  3. 3

    Na záver som na vrstvy mäsa poukladala ešte cibuľu a poslednú vrstvu kapusty a pokvapkala ešte olejom, aby sa to nepripieklo.

  4. 4

    Dobrú chuť :)

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Zapekané

Diskusia k receptu

baka123
no tak toto vyskúšam, vyzerá to dobre a mám aj jelítko, super recept
baka123
vyskúšané, výborné, mali sme na večeru, akurát trojročná vnučka to nemohla jesť, pretože klobáska bola trošku štipľavá.Pridávam si medzi obľúbené.
salinka
Na tento tanierik by som sa dala lahko nahovorit:-)))
radulienka
Spravila som túto kaúustičku a bola to bašta, vďaka za krásny recept...