Gazdovská pochúťka na kapuste

lenkac - fotkalenkac, 21. decembra 2012
Gazdovská pochúťka na kapuste
Foto: lenkac

Tento rok sme tlačili kapustu a toto je prvý recept z tohtoročnej :) je to rýchle, na jednom pekáči a nie je z toho veľa špinavého riadu. Hotové jedlo na tanieri sa nestihlo odfotiť, tak aspoň fotka z pekáča :)

4-5
porcie
10 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Suroviny

2 poháre
2 ks
1-2 ks
podľa potreby
podľa potreby
podľa potreby
1-2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny. Všetky množstvá jednotlivých surovín som dávala od oka, resp. čo dom dal a v akom množstve. Ja som nemala jelítko, tak som ho nahradila kuracím s kosťou, ale prevažne dávam jelítko, klobáska, slanina, zemiaky...

  2. 2

    Na spodok pekáča poukladáme kyslú kapustu, na kapustu uložíme všetky ostatné suroviny, ktoré máme k dispozície, resp. podľa chute stravníkov.

    Gazdovská pochúťka na kapuste  - obrázok 2
  3. 3

    Na záver som na vrstvy mäsa poukladala ešte cibuľu a poslednú vrstvu kapusty a pokvapkala ešte olejom, aby sa to nepripieklo.

  4. 4

    Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
vyskúšané, výborné, mali sme na večeru, akurát trojročná vnučka to nemohla jesť, pretože klobáska bola trošku štipľavá.Pridávam si medzi obľúbené.

Pridaj komentár k receptu: