4
porcie
25 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

trištvrte kg
1 dcl
posypať
stredne veľká

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Ošúpeme zemiaky,dáme variť.Keď sú uvarené,zlejeme ale nie všetku vodu.Necháme od spodu asi 3 cm vody,roztlačíme v hrnci,zaprášime múkou.Necháme na miernom ohni prejsť varom.

  2. 2

    Rozdelíme na 4 taniere,rozotrieme po tanieri.Cibuľku narežeme nadrobno,na oleji usmažíme do hneda.

  3. 3

    Naporcujeme na kašu,posolíme podľa chuti.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Ale kusisko údeného by k tomu pasoval. Inak fajn.
Vieš čo,Bambulka?To nám mamka v detstve často varila,s tou obmenou,že tú kašu nám naberala lyžicou,ktorú pred tým namočila do roztopeného masla,naložila kopčeky na tanier,poliala popraženou cibuľkou a volali sme to džatky.A keď ešte bolo domáce mlieko....príma!