Fitness pizza

niahalko - fotkaniahalko, 2. augusta 2014
Fitness pizza
Foto: niahalko

Recept pochadza z jednej stranky zdravych fitness receptov, mam ho od kamarata. Vyskusala som a fakt je vyborna, tak preco sa s vami nepodelit. Zobraziť celý popisRecept pochadza z jednej stranky zdravych fitness receptov, mam ho od kamarata. Vyskusala som a fakt je vyborna, tak preco sa s vami nepodelit. Vopred sa odpravedlnujem za diakritiku som na tablete.

8
porcií
15 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

3 ks
2 ks
100 g
4 ks
1 ks
1 stručik




Postup

  1. 1

    Ruru si zapneme na 200°C. Cukety osupeme a nastruhame na jemno. Osolime a nechame odstat 15 minut kym nepustia stavu. Stavu z cukiet vytlacime (poriadne). Pridame vajicka a nastruhany syr. Miesame kym nevznikne cesto. Pripravime si plech s papierom na pecenie. Z cesta vytvarujeme placku a dame do vyhriatej rury piect na 15 minut.

  2. 2

    Medzitym si na panvici, na olivovom oleji osmazime cesnak a pridame nakrajane paradajky, korenie. Podlejeme poharom vody (nie vela,potrebujeme konzistenciu omacky). Nechame chvilu vriet.

  3. 3

    Po 15 minutach vyberieme z rury cesto. Rozotrieme na nom "tomat" a urobime oblohu podla chuti pridame kuraciu sunku,kukurica,olivy,mozzarellu. Hned nato dame zapiect pizzu na dalsich 15 minut. Dobru chut!

Diskusia k receptu

palino17
Ja peciem pizzujednej pizzerke v meste a vyskusam to aj takto spravit vyzera to celkom zaujimavo
neposed
5 hviezdiciek, perfektne a zdrave. Uz je v mojej KK a caka na vyskusanie. Vdaka za recept, nemozem ziadne zrno a takato dobrota pre mna obohatenim jedalnicka.
pitbul
super recept.urcite skusim.vsimla som si na vela vela receptoch ze ten hrdzavy pes-profilovka len kritizuje a uraza recepty.asi sefkucharka nejakej michelinskej restiky
dvorka
Podobná pizza je tu na vareche aj z karfiolu. Tú som robila niekoľko krát a je skvelá. Vyskúšam aj túto.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia