Foto: stefanm
Vopred upozorňuje odporcov vyprážaných jedál ktorý svojimi , dovolím si tvrdiť , až puritánskymi názormi priam odpudzujú opačnú skupinu konzumentov aby tento recept neotvárali Zobraziť celý popisVopred upozorňuje odporcov vyprážaných jedál ktorý svojimi , dovolím si tvrdiť , až puritánskymi názormi priam odpudzujú opačnú skupinu konzumentov aby tento recept neotvárali ani zo zvedavosti ani kôli tomu , že bude obohatený o krásnu pesničku pani Hegerovej - Vaňa plná fialiek !!!
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu a kapusty postrúhame na jablkovom strúhadle , krátko opečieme na rozohriatom oleji a ...
-
2
... pridáme koreniny . Premiešame , podlejeme vodou a ...
-
3
... do mäkka udusíme .
-
4
Vajíčka , mlieko , múku , cukor a soľ vymiešame na palacinkové cesto , pridáme posekaný kôpor a ...
-
5
...
-
6
... upečieme hrubšie slané palacinky .
-
7
Naplníme ich vychladnutou kapustou , poskladáme a ...
-
8
... obalíme v trojobale .
-
9
Do chrumkava ich vypražíme a hotovo .
-
10
Ako prílohu so podával varené zemiaky , jogurtovu tatárku , domácu čalamádu ročník 2011 a ...
-
11
... pivo !!!
Do dusenej kapusty pridavam aj bobkovy list.
Vzorky na vysivanie vo videu-to su sirôtky mimochodom.
Dakujem za zlepsenie nalady!!!