Fialové jedlo

Autor receptu: stefanm

Vopred upozorňuje odporcov vyprážaných jedál ktorý svojimi , dovolím si tvrdiť , až puritánskymi názormi priam odpudzujú opačnú skupinu konzumentov aby tento recept neotvárali ani zo zvedavosti ani kôli tomu , že bude obohatený o krásnu pesničku pani Hegerovej - Vaňa plná fialiek !!!

15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cibuľu a kapusty postrúhame na jablkovom strúhadle , krátko opečieme na rozohriatom oleji a ...
  2. ... pridáme koreniny . Premiešame , podlejeme vodou a ...
  3. ... do mäkka udusíme .
  4. Vajíčka , mlieko , múku , cukor a soľ vymiešame na palacinkové cesto , pridáme posekaný kôpor a ...
  5. ...
  6. ... upečieme hrubšie slané palacinky .
  7. Naplníme ich vychladnutou kapustou , poskladáme a ...
  8. ... obalíme v trojobale .
  9. Do chrumkava ich vypražíme a hotovo .
  10. Ako prílohu so podával varené zemiaky , jogurtovu tatárku , domácu čalamádu ročník 2011 a ...
  11. ... pivo !!!