20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji opečieme cibuľu, pridáme cesnak, drtené paradajky (konzerva), korenie, soľ, trochu vody a uvaríme omáčku (asi 30 min.)
- 2
Zmiešeť mleté mäso, vajíčko, cesnak, čierne korenie, oregano, krupicu a vytvarovať malé guľky.
- 3
Do omáčky pridať smotanu alebo mlieko(1 dl ) , vložiť mäsové guľky a povariť asi 30 min.
- 4
Uvariť fettucine (podľa návodu), dať na tanier, poliať omáčkou s mäsovými guľkami, posypať parmezánom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu