Foto: sjuz
Tento receptík mám " od Taliana" :) - ako inak:) Keď som pozerala, ako to pripravoval, hneď som si predstavila tú chuť....:), a povedala Zobraziť celý popisTento receptík mám " od Taliana" :) - ako inak:) Keď som pozerala, ako to pripravoval, hneď som si predstavila tú chuť....:), a povedala som si, že skúsim, či som si dobre predstavovala:)) Akurát, že na fotke veľmi vábivo nevyzerajú...
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravila som si domáce fettuccine: Cesto som si urobila deň vopred, počkalo v chladničke a bolo ešte vláčnejšie.
-
2
Pláty som cca 20 min nechala sušiť.
-
3
Urobila fettuccine:
-
4
Tie tiež presušila:
-
5
Zatiaľ som si urobila omáčku. Tu sú suroviny:
-
6
Uvarená brokolica:
-
7
Na olivovom oleji osmahneme cesnak a ančovičky. Ančovičky sa rozpustia.
-
8
Kto chce, môže pridať čili. Ja som samozrejme chcela:)
-
9
Na cesnak s ančovičkami pridáme posekanú brokolicu, strúhanku, a rajčiny z konzervy, ktoré popučíme. Premiešame a mierne povaríme. Ak je zmes hustá, rozriedime šťavou z rajčín z konzervy.
, mám strojček ešte z bývalej Merkúrie len ručne vyváľkané aj narezané mám skôr ako so strojčekom.