Fettuccine con brocoli - Fettuccine s brokolicou
Autor receptu: sjuz
Tento receptík mám " od Taliana" :) - ako inak:)
Keď som pozerala, ako to pripravoval, hneď som si predstavila tú chuť....:), a povedala som si, že skúsim, či som si dobre predstavovala:)) Akurát, že na fotke veľmi vábivo nevyzerajú...
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravila som si domáce fettuccine:
Cesto som si urobila deň vopred, počkalo v chladničke a bolo ešte vláčnejšie.
- Pláty som cca 20 min nechala sušiť.
- Urobila fettuccine:
- Tie tiež presušila:
- Zatiaľ som si urobila omáčku. Tu sú suroviny:
- Uvarená brokolica:
- Na olivovom oleji osmahneme cesnak a ančovičky. Ančovičky sa rozpustia.
- Kto chce, môže pridať čili. Ja som samozrejme chcela:)
- Na cesnak s ančovičkami pridáme posekanú brokolicu, strúhanku, a rajčiny z konzervy, ktoré popučíme. Premiešame a mierne povaríme. Ak je zmes hustá, rozriedime šťavou z rajčín z konzervy.