Fettuccine con brocoli - Fettuccine s brokolicou

Autor receptu: sjuz

Tento receptík mám " od Taliana" :) - ako inak:) Keď som pozerala, ako to pripravoval, hneď som si predstavila tú chuť....:), a povedala som si, že skúsim, či som si dobre predstavovala:)) Akurát, že na fotke veľmi vábivo nevyzerajú...

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravila som si domáce fettuccine: Cesto som si urobila deň vopred, počkalo v chladničke a bolo ešte vláčnejšie.
  2. Pláty som cca 20 min nechala sušiť.
  3. Urobila fettuccine:
  4. Tie tiež presušila:
  5. Zatiaľ som si urobila omáčku. Tu sú suroviny:
  6. Uvarená brokolica:
  7. Na olivovom oleji osmahneme cesnak a ančovičky. Ančovičky sa rozpustia.
  8. Kto chce, môže pridať čili. Ja som samozrejme chcela:)
  9. Na cesnak s ančovičkami pridáme posekanú brokolicu, strúhanku, a rajčiny z konzervy, ktoré popučíme. Premiešame a mierne povaríme. Ak je zmes hustá, rozriedime šťavou z rajčín z konzervy.