Fazuľový šalát s paradajkami a vajíčkami

redakcia - fotkaredakcia, 10. novembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

60 g
40 g
40 g
100 g
200 g
200 g
5 PL
2 KL
2 ks
60 g




Postup

  1. 1

    Bielu fazuľu dopredu namočíme a potom uvaríme domäkka. Paradajky zalejeme vriacou vodou, ošúpeme a pokrájame na plátky. Sterilizované uhorky a cibuľu nakrájame nadrobno, pór na kolieska.

  2. 2

    Uvarené fazule pomiešame s ostatnou zeleninou, pridáme fazuľu z konzervy spolu s omáčkou a kečupom, pridáme niekoľko kvapiek olivového oleja a dochutíme korením.

  3. 3

    Podávame ozdobené vareným vajíčkom nakrájaným na kolieska.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia