Fazuľový guláš

oktober - bez fotkyoktober, 7. októbra 2009
7
porcií
60 minút
príprava
60 minút
na 100 °C

Suroviny

500 g
500 kg
250 ml
25 g
2 ks
1  KL
1 ks
1 ks
1 dl
1 KL




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme cibuľku nadrobno nakrájanú, pridáme umytú fazuľku, chvíľu restujeme. Pridáme červenú papriku, lečo a nakrájanú klobásku, zalejeme vodou.

  2. 2

    Keď je polomäkká, tak tam dáme zemiaky, potom pridáme gulášové korenie. Ked je to mäkké, zahustíme zemiakom.

  3. 3

    Dobrú chuť, je to výborné podávame s knedľou alebo s chlebom.

Diskusia k receptu

haston
v surovinách je písaná fazuľa, ale v postupe je zase fazuľka. teraz neviem, ktoré platí, pretože fazuľa je zrelé suché semeno a fazuľka je nezrelá struková. mohol by mi niekto ozrejmiť, ktorá možnosť platí?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia