Fazuľa s kyslou kapustou

redakcia - fotkaredakcia, 9. októbra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
60-80 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
1,5 l
200 g
200 g
40 g
40 g




Postup

  1. 1

    Fazuľu, ktorú sme vopred namočili, varíme v tej istej vode. Keď je uvarená do polomäkka, pridáme zemiaky pokrájané na kocky a necháme variť ďalej. Kyslú kapustu uvaríme osobitne.

  2. 2

    Z múky a masti urobíme zápražku, pridáme mletú papriku, zalejeme studenou vodou a vlejeme do fazule.

  3. 3

    Nakoniec pridáme kapustu a všetko spolu ešte krátko povaríme. Podávame s chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia