Postup
-
1
Do pollitra vody dáme vegetu, necháme zovrieť a vypneme. Do vody nasypeme ovsené vločky a necháme to vychladnúť
- 2
vznikne masa do ktorej pridáme syr, vajíčka, cesnak, korenie, soľ, petržlenovú vňať, šunku, mrkvu a cibuľu. Všetko premiešame a necháme do druhého dňa v chladničke odležať
- 3
na druhý deň spravíme fašírky. V prípade, že je zmes riedka pridáme na zahustenie strúhanku. Fašírky obalíme v strúhanke a vyprážame na oleji
- 4
podávame so zemiakovou kašou a zeleninou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
moj manzel ktory by len maso jedol si strasne na nich pochutil,strasne sa prekvapil ke som mu povedala z coho su robene....Este raz velmi pekne dakujem za recept :)