Fašírky z brokolice a čerstvej hrudky
Tibor Samaranský
šéfkuchár resortu Drevenice v Terchovej, 31. januára 2017
šéfkuchár resortu Drevenice v Terchovej, 31. januára 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V hrnci vo vriacej vode blanšírujeme brokolicu asi 3 minúty, vytiaheme a necháme vychladnúť. Vychladnutú brokolicu nakrájame nadrobno do nádoby, pridáme rozdrobený hrudkový
syr, vajce, soľ, tymian, korenie a prelisujeme strúčik cesnaku.- 2
V mixéri rozmixujeme ovsené vločky na konzistenciu hrubej múky.
Takto pripravenú múku sypeme do brokolicovej zmesi
a vypracujeme hmotu, z ktorej vytvarujeme fašírky
a upečieme ich na panvici s maslom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu