Fašírky z brokolice a čerstvej hrudky

Tibor Samaranský
šéfkuchár resortu Drevenice v Terchovej, 31. januára 2017
Fašírky z brokolice a čerstvej hrudky
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

400 g
150 g
1 ks
150 g
1 strúčik 
100 g
10 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V hrnci vo vriacej vode blanšírujeme brokolicu asi 3 minúty,  vytiaheme a necháme  vychladnúť. Vychladnutú brokolicu nakrájame nadrobno do nádoby, pridáme rozdrobený hrudkový 
    syr, vajce, soľ, tymian,  korenie a prelisujeme strúčik cesnaku.

  2. 2

    V mixéri rozmixujeme ovsené vločky na konzistenciu hrubej múky.
     Takto pripravenú múku sypeme do brokolicovej zmesi 
    a vypracujeme hmotu, z ktorej vytvarujeme fašírky 
    a upečieme ich na panvici s maslom.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre