Farebné tekvicovo-cuketové vežičky
Anna Červenková a Dušan Lakatoš
zo spoločnosti Gurmán Group v Bratislave, 10. novembra 2020
zo spoločnosti Gurmán Group v Bratislave, 10. novembra 2020
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Všetku zeleninu nakrájame približne na rovnaké kolieska, hrubé cca 1,5–2 cm. Osolíme.
- 2
Kolieska poukladáme na seba do tvaru vežičky a prepichneme drevenou špajdľou, aby nám to pekne držalo.
- 3
Poukladáme na vymastený plech a pečieme asi 20 minút na 180 stupňoch.
Tiež pečená zelenina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu