Keď sa vraciam v myšlinkach do minulosti, tak ma napadlo, že moja mama robila fajngemuse, veľmi mi to chutilo a priznám sa, nejako som Zobraziť celý popisKeď sa vraciam v myšlinkach do minulosti, tak ma napadlo, že moja mama robila fajngemuse, veľmi mi to chutilo a priznám sa, nejako som na to pozabudla, až teraz ma to napadlo, vďaka mladej zeleninke. Vyskúšajte je to vynikajúce jedlo pre všetkých.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masle osmažiť cibuľku, por, a ďalšiu zeleninu pokrájanú na kolieska. Posoliť a pokoreniť. Mám rada ked je toho korenia trošku viac. Podliať vodou. Udusiť.
- 2
V mlieku rozhabarkovať hl.múku a žltko s troškou vegety. Vliať do zeleniny a krátko prevariť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu