Ak Vám zvýši kuracie mäso z polievky,môžete ho využiť na prípravu šalátu.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvaríme si cestoviny - pre farebnosť šalátu odporúčam trojfarebné vrtuľky,
- 2
Na drobno nakrájame kuracie mäso, cibuľu a pór,
- 3
Pripravíme si zeleninovú šalátovú zmes Hradišťanka alebo Moravanka - scedíme ich.
- 4
Všetky suroviny zmiešame v šalátovej mise, ochutíme čiernym korením, soľou, pridáme 1 PL oleja a majonézu. Ak chceme skôr kyslejší šalát než štipľavý, pridáme do zmesi kyslé uhorky. To je všetko. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu