Fajn štipľavý šalát

kejti - bez fotkykejti, 25. októbra 2009

Ak Vám zvýši kuracie mäso z polievky,môžete ho využiť na prípravu šalátu.

4
porcie
20 minút
príprava

Postup

  1. 1

    Uvaríme si cestoviny - pre farebnosť šalátu odporúčam trojfarebné vrtuľky,

  2. 2

    Na drobno nakrájame kuracie mäso, cibuľu a pór,

  3. 3

    Pripravíme si zeleninovú šalátovú zmes Hradišťanka alebo Moravanka - scedíme ich.

  4. 4

    Všetky suroviny zmiešame v šalátovej mise, ochutíme čiernym korením, soľou, pridáme 1 PL oleja a majonézu. Ak chceme skôr kyslejší šalát než štipľavý, pridáme do zmesi kyslé uhorky. To je všetko. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu