Foto: alexdidi
Tento recept vznikol pri prehliadke chladničky po víkende, teda "co dúm dal".A keďže výsledkom bol veľmi chutný vegetariánsky koláčik, rozhodla som sa pridať ho Zobraziť celý popisTento recept vznikol pri prehliadke chladničky po víkende, teda "co dúm dal".A keďže výsledkom bol veľmi chutný vegetariánsky koláčik, rozhodla som sa pridať ho na Varechu
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Baklažán pokrájame na kolieska, osolíme a necháme "vypotiť" asi 20´.Cuketu porezanú na kolieska ugrilujeme potretú oliv. olejom.Zvlášť na oleji opečieme na kolieska pokrájanú cibuľu, pór, mrkvu a žampiony. Všetko osolíme a okoreníme.Baklažán utrieme kuch. papierovou utierkou a potretý olejom ugrilujeme.
- 2
V smotane rozšľaháme vajíčka, osolíme, okoreníme a primiešame strúhaný syr.
- 3
Formu na quiche/ja som použila formu na pie/vyložíme lístkovým cestom,popicháme vidličkou a postupne vložíme pripravenú zeleninu.Posypeme potrhanou bazalkou a zalejeme smotanou so syrom.Pečieme vo vyhriatej rúre asi 40-45´. Podávame teplý alebo studený s rôznymi šalátmi.Ja som robila redkvičkový s jarnou cibuľkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu