Dusené údené stehno s chrenovým dipom
Ľubomír Molnár
šéfkuchár reštaurácie Toscana v Bratislave, 7. apríla 2015
šéfkuchár reštaurácie Toscana v Bratislave, 7. apríla 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Údené stehno opečieme zo všetkých strán na cesnaku, podlejeme vodou a udusíme. Kým sa stehno dusí, pripravíme zemiaky. Ošúpané zemiaky uvaríme a podávame s maslom a pažítkou.
- 2
Dip: Ponorným mixérom rozmixujeme tvaroh, chren, smotanu a olivový olej tak, aby vznikla jemná pena.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
opulentný príd. m. kniž. bohatý, hojný, zámožný, oplývajúci nadbytkom: o-á hostina (Vaj.);
A tu to vyzerá na špongiovité mäso,videla som to na balenom údenom mäse.Chcem sa mýliť vo svojom úsudku,že to je tiež lepené mäso.