Foto: inustek
Obmena klasickej fašírky :)
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rožky nakrájame, namočíme v mlieku a zmiešame s mletým mäsom. Pridáme soľ a ostatné koreniny, vajcia a najemno nakrájanú cibuľu. Z masy vytvarujeme fašírky, ktoré obalíme v hladkej múke.
-
2
Fašírky prudko opečieme z oboch strán na troche oleja. Potom ich preložíme do hrnca.
-
3
Na fašírky dáme zeleninový zmes, podlejeme vodou, posolíme (kto používa bujón, môže rozmrviť jednu kocku).
-
4
Dusíme 20-30 minút. Podávame so zemiakovou kašou. Dobrú chuť :-)
@sandraviglasova , áno, máš pravdu, sú bledé. Treba ich posypať tou zeleninou a tá ich zakryje :D Mne tá farba až tak neprekáža, doležitejšia je chuť :)