Foto: lea1950
Dostala som ho raz, strašne dávno, od kamarátky a od vtedy patrí medzi moje TOP, čo sa týka slaného pečiva.
8-10 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Múku, Palmarin, PDP, soľ a Syrokrém (možu byť aj 2 ks syra v črievku) spolu dobre spracujeme.
- 2
Vyvaľkáme na hrúbku 3-4 mm a vykrajujeme drobné tvary, ktoré ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Ukladáme ich celkom na dotyk. Bude sa nám jednoducho potierať a posýpať a pri pečení aj tak vyskočia hore. Rúru predhrejeme a pečieme do zlatista.
- 3
Uvedená dávka sa zmestí do krabice od jogurtov, viď obrázok. Aj keď z nej už niečo ubudlo :D. Hádajte prečo!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dôkaz, že som reagoval pridelením hviezdičiek je jednoduchý - dnes nájdete - Za tento recept ste už hlasovali. Ďakujeme! A jasné je aj to, že som mu dal 5 *. Stačí si pozrieť, že každý, kto hlasoval mudal 5*
p.s.
Včera večer sme ho aj vyskúšali. Je fajn!
je ešte tá možnosť-že si zabudol komentár odoslať-pridať..i mne sa to už stalo...že som zabudla kliknúť na PRIDAJ a išla som hviezdičkovať...a všetko zmizlo..