Foto: blackwolfer
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Šľahačkovú smotanu zohrejeme na 85°C, pridáme kyselinu citrónovú poriadne premiešame a odstavíme. Necháme 10 min. stáť.
- 2
Hotovú masu prelejeme do huste prepletanej látky a necháme 12 hod. odstáť.
- 3
Z tejto dávky vyjde cca. 250g
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/domace-mascarpone/18550-recept....
@2010 tartaric acid je v preklade kyselina vínna, a keď to nezhustne to nevadí.... stačí to dať do toho plátna a ono z toho ta syrovátka odtečie
@leomax ja som to už skúsil a pekne mi zhustol... je taký ako z obchodu
A ďakujem všetkým za komentáre