Foto: janeg
Také rýchle a vynikajúce krekry nekúpite. Bez vajec a laktózy.
Zdroj: Pinterest
1 malý plech
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Múku, maslo a soľ vypracujeme na pevné cesto. Dolievame vodu podľa potreby (odporúčam začať dvoma lyžicami).
- 2
Cesto rozvaľkáme, potrieme olivovým olejom alebo maslom, dochutíme podľa seba (soľ, paprika, oregano, bazalka, chilli, fantázii sa medze nekladú).
- 3
Nakrájame na malé štvorce a preložíme na plech vystlaný alobalom.
- 4
Pečieme 10 minút na 200 °C.
- 5
Skladujeme v uzatvorenej nádobe.
Tiež slané krekry:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
neskúšala som, ale určite by to šlo :)