Domáce klobásky v bagete

Rastislav Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 29. júla 2015 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Domáce klobásky v bageteFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 min
príprava
10-15 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Rozpálime gril. Umyté a osušené mäso pomelieme nahrubo. Dáme do misy, pridáme cibuľu, cesnak, papriku, soľ a korenie. Všetko dôkladne premiešame. Rozdelíme na osem častí a vytvarujeme klobásky, ktoré dáme na chvíľu do chladničky stuhnúť.

  2. 2

    Šalát Coleslaw: Kapustu nakrájame na tenké rezančeky, môžeme použiť aj strúhadlo, mrkvu očistíme a nastrúhame, dáme do misky, pridáme majonézu, osolíme a okoreníme. Všetko poriadne premiešame a podľa potreby ochutíme.

  3. 3

    Klobásky grilujeme 10 – 15 minút na mierne rozpálenom grile. Obraciame ich podľa potreby. Bagetu prekrojíme, vložíme do nej klobásu a šalát.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist