Domáce klobásky v bagete

Rastislav Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 29. júla 2015
Domáce klobásky v bagete
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
10-15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks
3 strúčiky
1 čl
4 ks
Šalát Coleslaw:
1/2 ks
2 ks
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rozpálime gril. Umyté a osušené mäso pomelieme nahrubo. Dáme do misy, pridáme cibuľu, cesnak, papriku, soľ a korenie. Všetko dôkladne premiešame. Rozdelíme na osem častí a vytvarujeme klobásky, ktoré dáme na chvíľu do chladničky stuhnúť.

  2. 2

    Šalát Coleslaw: Kapustu nakrájame na tenké rezančeky, môžeme použiť aj strúhadlo, mrkvu očistíme a nastrúhame, dáme do misky, pridáme majonézu, osolíme a okoreníme. Všetko poriadne premiešame a podľa potreby ochutíme.

  3. 3

    Klobásky grilujeme 10 – 15 minút na mierne rozpálenom grile. Obraciame ich podľa potreby. Bagetu prekrojíme, vložíme do nej klobásu a šalát.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
Ešte by ma ale zaujímalo, že či sa to nerozpadne, bude to držať aj bez vajca? Idem to robiť návšteve, aby to zle nedopadlo. Len či mi má kto odpovedať? A ďakujem.....

Pridaj komentár k receptu: