Domáce klobásky v bagete
Rastislav Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 29. júla 2015
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 29. júla 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10-15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
1 ks |
|
3 strúčiky |
|
1 čl |
|
|
|
|
|
4 ks |
|
Šalát Coleslaw: | |
1/2 ks |
|
2 ks |
|
100 g |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Rozpálime gril. Umyté a osušené mäso pomelieme nahrubo. Dáme do misy, pridáme cibuľu, cesnak, papriku, soľ a korenie. Všetko dôkladne premiešame. Rozdelíme na osem častí a vytvarujeme klobásky, ktoré dáme na chvíľu do chladničky stuhnúť.
- 2
Šalát Coleslaw: Kapustu nakrájame na tenké rezančeky, môžeme použiť aj strúhadlo, mrkvu očistíme a nastrúhame, dáme do misky, pridáme majonézu, osolíme a okoreníme. Všetko poriadne premiešame a podľa potreby ochutíme.
- 3
Klobásky grilujeme 10 – 15 minút na mierne rozpálenom grile. Obraciame ich podľa potreby. Bagetu prekrojíme, vložíme do nej klobásu a šalát.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 3 komentáre