Domáce klobásky v bagete
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
20 minút príprava |
10-15 minút tepelná úprava |
Postup- Rozpálime gril. Umyté a osušené mäso
pomelieme nahrubo. Dáme do misy, pridáme
cibuľu, cesnak, papriku, soľ a korenie.
Všetko dôkladne premiešame. Rozdelíme
na osem častí a vytvarujeme klobásky,
ktoré dáme na chvíľu do chladničky
stuhnúť.
- Šalát Coleslaw: Kapustu nakrájame
na tenké rezančeky, môžeme použiť
aj strúhadlo, mrkvu očistíme a nastrúhame,
dáme do misky, pridáme majonézu,
osolíme a okoreníme. Všetko
poriadne premiešame a podľa potreby
ochutíme.
- Klobásky grilujeme 10 – 15 minút na
mierne rozpálenom grile. Obraciame
ich podľa potreby. Bagetu prekrojíme,
vložíme do nej klobásu a šalát.
|