« Naspäť na tento recept

Domáce klobásky v bagete verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia


Postup receptu

Rozpálime gril. Umyté a osušené mäso pomelieme nahrubo. Dáme do misy, pridáme cibuľu, cesnak, papriku, soľ a korenie. Všetko dôkladne premiešame. Rozdelíme na osem častí a vytvarujeme klobásky, ktoré dáme na chvíľu do chladničky stuhnúť.

Šalát Coleslaw: Kapustu nakrájame na tenké rezančeky, môžeme použiť aj strúhadlo, mrkvu očistíme a nastrúhame, dáme do misky, pridáme majonézu, osolíme a okoreníme. Všetko poriadne premiešame a podľa potreby ochutíme.

Klobásky grilujeme 10 – 15 minút na mierne rozpálenom grile. Obraciame ich podľa potreby. Bagetu prekrojíme, vložíme do nej klobásu a šalát.

Suroviny




4
porcie
20
minút
príprava
10-15
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist