Domáca tatárska omáčka z varených vajec

cecil07 - fotkacecil07, 14. februára 2011

Z tejto isto nedostanete salmonelózu.

15 minút
príprava

Suroviny

2 ks, uvarené na tvrdo
1/4 lyžičky
1 čajová lyžička
1 polievková lyžica
štipka
0,2 l
2-3 ks
1 ks, stredná
1-2 ks, strúčik
štipka
0,3 l




Postup

  1. 1

    Všetky prísady spolu rozmixujem v mixéry a po troške pridávam olej. Čím viac oleja, tým je omáčka hustejšia.

Diskusia k receptu

abdul
Robievam, len s malou zmenou. Bez mlieka a skúste do toho ešte cvrknúť Worcester omáčku. Pár kvapek.
dajanca
ukladám... a aké množstvo tatarky z toho bude?
cecil07
pre -dajanca- zaručene bude 7dcl tatarky,ak nie,tak nech na mna spadne povala:D
svetlana9
@hviezdickaz - skús mať všetky suroviny jednakou teplotou - skrátka vylož si všetko asi tak na 2 hod. pred prípravou na linku - potom by sa Ti nemala nepodariť - xi -
mariaklara
Ďakujem, uložila som si rcp, človek nikdy nevie, kedy to bude potrebovať.
dandy51
Dnes som ju urobila a chutila celej rodine,Dakujem za výborný receptík.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia