Dolnozemská pastierska tarhoňa
Dávid Baka
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 22. januára 2014
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 22. januára 2014

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu so slaninou opečieme na masti dozlata, pridáme nadrobno nakrájané bravčové stehno, spolu pečieme pár minút.
- 2
Pridáme papriku a paradajku a urobíme z toho všetkého perkeltový základ.
- 3
Tarhoňu uvaríme vo vode. Po vychladnutí ju zmiešame s perkeltoým základom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Mame radi tarhonu. Dakujem za pripomenutie receptu, ze sa da tar-
hona pripravit aj taKTO.