Dolnozemská pastierska tarhoňa

Dávid Baka
prevádzkar Silvanus Rest Hubert v Nových Zámkoch, 22. januára 2014 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Dolnozemská pastierska tarhoňaFoto: Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Sledujte Varecha.sk na YouTube www.youtube.com/varechaTV

Postup prípravy

  1. 1

    Cibuľu so slaninou opečieme na masti dozlata, pridáme nadrobno nakrájané bravčové stehno, spolu pečieme pár minút.

  2. 2

    Pridáme papriku a paradajku a urobíme z toho všetkého perkeltový základ.

  3. 3

    Tarhoňu uvaríme vo vode. Po vychladnutí ju zmiešame s perkeltoým základom.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist