Dip s kozím syrom a hruškami

Pavol Lipták
šéfkuchár reštaurácie Seasons hotela Falkensteiner v Bratislave, 3. júna 2010
Dip s kozím syrom a hruškami
Foto: Hellmann´s
4
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

4 PL
80 g
1 ks
 hrsť
2 ČL
 štipka




Postup

  1. 1

    Hrušku a kozí syr roztlačíme vidličkou najemno. Pridáme majonézu, ocot a dochutíme soľou.

  2. 2

    Nakoniec vmiešame nasekané orechy.

  3. 3

    Náš tip: Dip je vhodný ku grilovanému syru, pikantným klobáskam a pečeným grilovaným zemiakom

Diskusia k receptu

jerica
?!?! miesto kozieho syru mohla by byť aj bryndza? ?:-)
sandratamer
joj, to netuším... Ale ja mám veľmi rada kombinácie sladkého a slaného, takže ja by do toho šla :-)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia