Foto: elisticka
Tieto rezne sú vhodné aj celiatikom tak si môžu pochutiť:-))
10
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
pripravíme si mäsko ,obalovaciu zmes (dostať kúpiť v zdravej výžive) a olej
-
2
naklepeme a osolíme (tlkáčik moja krásna výhra z varechy:-))
-
3
do misky si dáme asi 8 pl zmesi a dolievame vodu tak aby nám vznikla masa podobnej hustoty ako horčica (zmes je troška pikantná ale po vysmažení nie len výborná chuť)
-
4
rezne namáčame do zmesi z obidvoch strán
-
5
dáme do rozpáleného oleja
-
6
vypražíme z obidvoch strán do ružova
-
7
a môžeme podávať so zeleninou, so zemiakovým pyré alebo zemiakovým šalátom.dobrú chuť:-)))
Kúpila som si aj vanilkovú Hrašku, chcem sa pokúsiť o palacinky, asi budúci týždeň. Som zvedavá, či sa podaria aspoň tie. :)
a potom vysmažiť. Ja tak robím aj karfiól. Struhanka potom neopadá.