Diabolské rezne -celiatické (fotorecept)

Autor receptu: elisticka

Tieto rezne sú vhodné aj celiatikom tak si môžu pochutiť:-))

10
porcií
60 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. pripravíme si mäsko ,obalovaciu zmes (dostať kúpiť v zdravej výžive) a olej
  2. naklepeme a osolíme (tlkáčik moja krásna výhra z varechy:-))
  3. do misky si dáme asi 8 pl zmesi a dolievame vodu tak aby nám vznikla masa podobnej hustoty ako horčica (zmes je troška pikantná ale po vysmažení nie len výborná chuť)
  4. rezne namáčame do zmesi z obidvoch strán
  5. dáme do rozpáleného oleja
  6. vypražíme z obidvoch strán do ružova
  7. a môžeme podávať so zeleninou, so zemiakovým pyré alebo zemiakovým šalátom.dobrú chuť:-)))