Foto: sisok
(Antílska kuchyňa)
Minule som robila bravčové líčka na Kolombe, no a dnes som skúšala diabolské kuracie stehná. S ingredienciami by ste nemali mať veľký Zobraziť celý popis(Antílska kuchyňa)
Minule som robila bravčové líčka na Kolombe, no a dnes som skúšala diabolské kuracie stehná. S ingredienciami by ste nemali mať veľký problém, tak dúfam, že jedného dňa vyskúšate túto pochúťku, ktorá vás prenesie na druhú stranu našej planétky Zem.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Ja som doma nemala mangové čatní, takéto polotovary nekupujem, radšej si ich podomácky urobím. Recept na čatní. ktoré som použila ja nájdete tu: http://silviahazirova.blogspot.fr/2013/06/diabolske-kura-antilska-kuchyna.html
- 2
No a vráťme sa späť ku diabolskému kuriatku.
V strednom hrnci si necháme rozpustiť maslo. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a chvíľu ju opražíme. Pridáme strúčiky cesnaku a po 10sekundách (aby cesnak nezhorkol) pridáme všetky ostatné prísady (okrem mäsa). Prikryjeme a dusíme na slabom ohni dusíme asi 5 minút.- 3
Rúru si predhrejeme na 180°C. Kuracie stehná vložíme do pekáčika a poriadne ich prelejeme udusenou omáčkou. Občas stehná prelejeme omáčkou a pečieme asi 45 minút.
Podávame buď s cícerovým šalátom s paradajkami alebo ako ja, s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu