Dezert Mille Feuilles
Richard Obenrauch
šéfkuchár Boutique Hotela TULIP HOUSE, 22. novembra 2009
šéfkuchár Boutique Hotela TULIP HOUSE, 22. novembra 2009

Foto: Pravda - Sandra Támerová
25 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Plátky z lístkového cesta si pripravíme vopred nasledovne: Lístkové cesto vyvaľkáme na tenký plát a narežeme na obdĺžniky. Pečieme v rúre na 170 stupňov Celzia.
- 2
Pripravíme si krém. Zo Zlatého klasu, mlieka a cukru urobíme puding a nakoniec pridáme zrniečka z vanilky. Šľahačku vyšľaháme a spojíme pomerom 1 ku 3 s pudingovým krémom. Všetko spolu dôkladne vyšľaháme.
- 3
Krém nastriekame na upečený plátok z lístkového cesta. Zakryjeme ďalším plátom. Opäť nastriekame krém, A doplníme malinami. Zakryjeme posledným plátom. Poprášime vanilkovým cukrom a dozdobíme ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu