Dezert Mille Feuilles

Autor receptu: redakcia

25 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Plátky z lístkového cesta si pripravíme vopred nasledovne: Lístkové cesto vyvaľkáme na tenký plát a narežeme na obdĺžniky. Pečieme v rúre na 170 stupňov Celzia.
  2. Pripravíme si krém. Zo Zlatého klasu, mlieka a cukru urobíme puding a nakoniec pridáme zrniečka z vanilky. Šľahačku vyšľaháme a spojíme pomerom 1 ku 3 s pudingovým krémom. Všetko spolu dôkladne vyšľaháme.
  3. Krém nastriekame na upečený plátok z lístkového cesta. Zakryjeme ďalším plátom. Opäť nastriekame krém, A doplníme malinami. Zakryjeme posledným plátom. Poprášime vanilkovým cukrom a dozdobíme ovocím.