Dezert Mille Feuilles
Autor receptu: redakcia
25 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Plátky z lístkového cesta si pripravíme vopred nasledovne: Lístkové cesto vyvaľkáme na tenký plát a narežeme na obdĺžniky. Pečieme v rúre na 170 stupňov Celzia.
- Pripravíme si krém. Zo Zlatého klasu, mlieka a cukru urobíme puding a nakoniec pridáme zrniečka z vanilky.
Šľahačku vyšľaháme a spojíme pomerom 1 ku 3 s pudingovým krémom. Všetko spolu dôkladne vyšľaháme.
- Krém nastriekame na upečený plátok z lístkového cesta. Zakryjeme ďalším plátom. Opäť nastriekame krém,
A doplníme malinami. Zakryjeme posledným plátom. Poprášime vanilkovým cukrom a dozdobíme ovocím.
|